Lakemanleed

Er zijn enorm veel internetproviders beschikbaar, maar waar kun je die allemaal op vergelijken tegenwoordig?

Er zijn zoveel internetproviders beschikbaar in uw omgeving en ze zien er allemaal hetzelfde uit. Ze bieden allemaal dezelfde download- en uploadsnelheden, ze hebben allemaal dezelfde prijzen, maar wat zet het ene boven het andere? De belangrijkste factor bij het kiezen van de beste internetprovider is iets dat veel dieper ligt.

  • Een gemiddelde Nederlander brengt gemiddeld 5-6 uur per dag online door met het spelen van games of het streamen van TV Shows. Het is niet mogelijk om hetzelfde te doen als je vastzit aan een vreselijke verbinding.
  • Het type internetprovider dat u kiest kan uw leven ten goede of ten kwade veranderen. De eerste gedachte van iedereen om een internetverbinding te krijgen is om een internetverbinding met de hoogste bandbreedte te krijgen. Of een verbinding die het meest bij u past laat me u vertellen dat deze twee factoren niet het enige zijn dat de doorslag moet geven bij de keuze van een internet service provider (ISP).

Internet Service Providers in uw omgeving

Waar u woont in de grootste beslissende factor in uw lijst, als u woont in een stad als New York of Los Angeles dan zou het krijgen van een geschikte internetverbinding geen probleem moeten zijn voor u! Schrijf je niet zomaar in bij een provider die je als eerste vindt. Alle grootste providers in de VS zijn niet al te vriendelijk voor de portemonnee. Je kunt gemakkelijk kleine providers vinden die een eerlijke ontvangst verzorgen en je zakken niet leegbloeden.

Hoe betrouwbaar zijn ze?

Alle heldere en glanzende advertenties van Internet Connections voor uw huis & bedrijven zullen u lokken met de beloftes van “Super-Fast Internet” & “Tot 100Mbps download snelheid”. Het is beter om uw vrienden en familieleden te vertrouwen die een internetverbinding voor hun huis gebruiken. Als ze tevreden zijn met hun internetverbinding dan is dat een groen signaal voor u.

Hoe zit het met de klantenservice?

Als u al een ISP heeft die zich niet te veel bekommert om de beoordelingen van zijn klanten, dan is het hoog tijd dat u overstapt naar een serviceprovider die wel naar uw klacht luistert. Een professionele oplossing van uw klacht is absoluut noodzakelijk. Een snelle reactietijd is een teken dat de kwaliteit schreeuwt. Kijk uit naar providers die een 24/7 klachtenhotline hebben, het is van vitaal belang als u ‘s avonds laat met een probleem te maken krijgt.

Bedraad of draadloos?

Wij gebruikers worden ter beschikking gesteld aan vijf soorten internetverbindingen. Als je in een grote stad woont, heb je de luxe om één van de vijf te kiezen.

Kabelinternet

Kabelinternet maakt gebruik van kabel-tv-netwerken met een hoge bandbreedte om uw huizen van snel internet te voorzien. Het is aanzienlijk sneller de DSL-verbinding, hoewel de snelheid kan variëren op basis van uren en Providers.

DSL

Een DSL-verbinding is minder duur en de snelheid is ook laag. Het maakt gebruik van een telefoonlijn om een internetverbinding naar woningen te maken.

Vezeloptische dienst

Fibre Optic Service (Fios) levert het internet via glasvezelkabels en is een van de snelste internetdiensten die beschikbaar zijn voor normale gebruikers. Hoewel het erg duur is en alleen beschikbaar is in grote steden.

Draadloos internet

De meesten van ons gebruiken deze verbinding bij ons thuis, algemeen bekend als Wi-Fi internetverbinding. De snelheid is genoeg voor een gezin en mensen die in afgelegen gebieden wonen kunnen via Wi-Fi-verbindingen van het internet genieten.