Lakemanleed

Wat zijn slechte krediet handtekeningen en waarom is het zo belangrijk om hier op te letten volgens de geschiedenis?

Slechte krediethandtekening leningen zijn gevraagd door meer en meer mensen dan ooit in de financiële geschiedenis van de natie volgens de statistieken van financiële instellingen die dergelijke dingen bijhouden. Daarnaast zijn er nog een paar andere dingen te begrijpen over slechte leningen met een krediethandtekening. Het geleende geld kan gebruikt worden voor alles wat de lener wenst. Deze slechte krediethandtekening leningen worden meestal in kleinere bedragen verstrekt dan de meer traditionele leningen.

Hoe zit het met de rentetarieven?

Helaas is het een feit. Hoe slechter je kredietwaardigheid, hoe meer je zult moeten betalen aan de rente. Kredietratings worden verstrekt door de drie grote kredietratingbureaus: Experian, Equifax, en TransUnion. Hun scores zijn gebaseerd op uw vermogen om in het verleden betalingen op tijd te doen volgens de contracten die u hebt ondertekend. Als u gaat winkelen voor een slechte lening met handtekening, dan zou u gebruik moeten maken van uw gratis jaarlijkse kredietrapporten van deze bureaus. Op die manier weet u hoe kredietverstrekkers u financieel zien wanneer u een lening aanvraagt. Dit zou u ook de mogelijkheid geven om uw scores te bekijken en te zien of er fouten zijn die mogelijk een rol hebben gespeeld in de afwijzingen die u in het verleden hebt ontvangen.

Wat is het verschil met traditionele leningen?

De meeste traditionele leningen zijn gedekt, of gewaarborgd, door waardevolle eigendommen. Dit kan zijn in de vorm van onroerend goed, aandelen en obligaties, zelfs een late modelauto. Als de kredietverstrekker in gebreke blijft, kunnen deze voorwerpen in beslag worden genomen en worden verkocht om de kosten van de lening te dekken. Soms is juist het goed dat gefinancierd wordt het onderpand voor de lening. Bijvoorbeeld, een huis is het onderpand van een hypotheek, een auto is het onderpand van een autolening. Bij handtekeningleningen is geen onderpand nodig. De kredietverstrekker heeft alleen uw belofte, of handtekening, om af te lossen.

Hoeveel kan ik lenen op een handtekeninglening?

Het geleende bedrag kan sterk variëren op basis van uw kredietscores, uw behoeften, uw salaris, de kredietverstrekker, enz. Handtekeningleningen variëren meestal van $500 tot $1500. Sommige kredietnemers met een uitstekende kredietgeschiedenis kunnen in aanmerking komen voor maximaal $25.000. Zoals eerder vermeld, kan het geld van deze leningen worden gebruikt voor wat de lener ook kiest. Een populair gebruik is de consolidatie van rekeningen. Het leven wordt zo veel gemakkelijker wanneer een aantal schuldeisers tevreden zijn en de lener slechts één betaling hoeft te doen, op één moment van de maand, aan één schuldeiser, tegen één rentetarief. Ook de aflossingsvoorwaarden en de rentevoeten kunnen een stuk comfortabeler worden. Andere, kleinere handtekeningleningen, soms ook wel cash advance of payday loans genoemd, variëren meestal in grootte van $2-500. Dit zijn leningen die gebruikt worden om de bochten van een financiële achtbaan recht te trekken.