Lakemanleed

Een verzekering afsluiten is voor veel mensen stressvol, maar waarom eigenlijk, het is tegenwoordig namelijk helemaal niet moeilijk meer!

Heb jij nog nooit de stap gemaakt om te beginnen met verzekering vergelijken in 2020? Het kan een ontmoedigende ervaring zijn om een autoverzekering aan te schaffen, en met de vele producten en verkoopkanalen die vandaag de dag beschikbaar zijn, is het vaak moeilijk om te weten waar je het proces moet beginnen. Het kan zelfs nog ingewikkelder zijn als u uw premies gaat verlagen zonder uw dekkingsniveaus op te offeren of uw risico te verhogen.

  • Aangezien de meeste autoverzekeringen in principe worden beoordeeld op basis van uw geboortedatum en leeftijd, en uw postcode of postcode, kortom op het moment dat u verhuist of ouder wordt, lijkt het vaak een onmogelijke taak om uw autoverzekeringspremies te verlagen.
  • Dit is niet noodzakelijkerwijs zo! Welke methode of distributiekanaal u ook gebruikt om een autoverzekering aan te schaffen, als u deze twaalf geldbesparende tips in overweging neemt, de uitvoering van eender welke zal vrijwel een vermindering van uw premies garanderen bij zowel het begin van een polis als bij de verlenging. Door eenvoudigweg wijzigingen aan te brengen in een van deze premies die de offertes die u krijgt, zullen resulteren in een alternatieve offerte die in uw voordeel zou moeten zijn.

De geldbesparingstips uitgelegd

Voordat we beginnen onthouden – Verleng niet automatisch uw polis met hetzelfde bedrijf. Het is vrijwel zeker dat u als voor soort dekking goedkoper kunt krijgen bij een andere verzekeringsmaatschappij als u rondkijkt en de dekkingen en prijzen van verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt.

Onderzoek op het internet – Bezoek verschillende leveranciers

Als u ten minste £150 of $200 voor twee uur werk zou krijgen, zou u tevreden moeten zijn. Dat is het minimum dat u moet kijken om te besparen op uw jaarlijkse premies door een paar uur te shoppen voor offertes op het internet.

  • Bezoek een vergelijkingssite van een autoverzekeringssupermarkt. Als de premies te duur zijn, maar u houdt van de dekking die een bepaalde verzekeringsmaatschappij biedt, bezoek dan direct de leverancier en knip de kosten van de tussenpersoon uit.